Info

Header2

Over ons

Ludiek Sneek, al ruim vierentwintig jaar een begrip in Sneek en omstreken. Zeven dagen per week ‘the place to be’ voor een feestje met je vrienden, een ijskoud drankje, een kop koffie op het gezellige en zonovergoten terras of gewoon om even lekker te lunchen. Bij Ludiek kan het allemaal.

Het grand café is dagelijks geopend vanaf 12:00. We serveren uiteraard dranken, maar ook voor een kop koffie, verfrissende ijskoffie of een verse smoothie bent u hier aan het juiste adres. Na een drukke dag, of na lang in de stad te hebben rondgestruind zult u vast toe zijn aan een moment van rust. Wat dacht u van een kop koffie met verse appelpunt? En dat voor slechts 4,25. Op de menukaart staan tal van vers belegde broodjes, snacks en borrelhapjes aangeboden, dus ook overdag is Ludiek zeker de moeite waard om te bezoeken.

’s Avonds barst het feest los! Onze huisdeejays DJ Lennart, DJ Rick, DJ Wakkerman en DJ Djurre nemen plaats achter de draaitafels om er samen met jou één groot spektakel van te maken. Ludiek heeft de beschikking over twee verdiepingen. Beneden zal je worden getrakteerd op een gevarieerd scala van muziek: van R&B tot aan Dance, van Oldschool tot aan Newschool, alle hits komen voorbij. De bovenverdieping wordt door onze gasten niet voor niets ‘Het Feestcafé’ genoemd. Foute hits, Nederlandstalige meezingers en aanstekelijke refreintjes maken het hier tot één groot gezellig meezingfestijn. Ook kun je er gezellig karaoke zingen!

Wij snappen dat een avond stappen met vrienden niet alleen vraagt om goede muziek, maar natuurlijk ook om lekkere drankjes! Daarom hebben wij scherpe blijvende aanbiedingen, wat dacht je van twaalf glazen bier voor 15 euro? Toch liever gezellig shotten met je vrienden of vriendinnen? Zes flesjes Flügel voor slechts een tientje.

Openingstijden:

Maandag: 18:00 uur – 01:00 uur
Dinsdag: 12:00 uur – 01:00 uur
Woensdag: 12:00 uur – 01:00 uur
Donderdag: 12:00 uur – 03:00 uur
Vrijdag: 12:00 uur – 04:00 uur
Zaterdag: 12:00 uur – 04:00 uur
Zondag: 17:00 uur – 01:00 uur